Strokelinjen
Hjernesagen
Stroke eller anden erhvervet hjerneskade er en livsomvæltende begivenhed for hele familien, og mange oplever at stå alene med spørgsmål og stor usikkerhed både under og efter indlæggelsen. Det er meget let at miste orienteringen i forløbet, og samtidig forholde sig til en helt ny livssituation.
StrokeLinjen giver dig mulighed for at tale med et menneske, som ikke kender dig eller dine nærmest. Det kan være et frirum til dig.
Du kan tale/skrive med enten socialrådgiver, neuropsykolog, sygeplejerske, diætist eller jurist. Du vil modtage hjælp til selvhjælp i StrokeLinjen.
Du kan modtage personlige rådgivning på telefon 34 10 20 30 eller sms på 12 76 003.
Hvis du gerne vil have et Teams-møde, fordi I er flere eller du har afasi eller har nemmere ved den direkte kontakt, kan vi også tilbyde det. En samtale kan blive fulgt op af en mail med den vigtigste information fra samtalen, hvis det vurderes nødvendigt.
StrokeLinjens rådgivere kan nogen gange tilbyde, at læse med og give feedback, hvis du fx har lavet en skriftlig henvendelse til kommunen. I ganske særlige og sjældne tilfælde kan vi give en udvidet rådgivning til dig uden nære pårørende, et stærkt netværk, eller på anden vis er i vanskeligheder. I de tilfælde vil der altid skulle ske en visitation på et rådgivningsmøde.
Tilbuddet er til dig, som...
Alle kan henvende sig til StrokeLinjen. Det kan være du er interesseret i stroke, i risikogruppen for stroke, ramt af stroke eller har anden erhvervet hjerneskade, pårørende, fagperson eller studerende.
StrokeLinjens anden del er et vidensunivers på vores hjemmeside: Hjernesagen.dk. Målgruppen er både ramte, deres pårørende og den almindeligt interesserede dansker, som har spørgsmål eksempelvis om forebyggelse eller lignende.